tisdag 24 januari 2012

Vi bara flyger runt overallt och ingenstans!

Tva dagar har gatt sedan mitt senaste inlagg och vi har redan besokt tva nya stader. Vi bara flyger runt med bade svart och riktig taxi. Fran Ulu Watu akte vi den 23de och hamnade da i Nusa Dua, som visade sig vara ett stalle med bara stora resorter och dyra hotell och restauranger. Vi hamnade darfor en bit utanfor sjalva Nusa Dua i ett riktigt sunkigt hotell. Rummet var ungefar lika stort som den 120 sang som fanns dar. En garderob, ett litet bord, en stol och en spegel hade de klamt in ocksa. Vaggarna var rosamalade, men de hade inte anlitat den basta malaren kan jag lugnt saga. Badrummet var anda varre an de taskigt malade vaggarna. Nar jag gick in dar kom en valbekant lukt emot mig. Jag tankte pa alla offentliga ackliga toaletter som finns i Asien, de som inte ar riktiga toaletter utan egentligen bara ett hal i marken och som man maste sta pa. I vart badrum luktade det ungefar som pa de sta-toaletterna, och det ar inget positivt! Det stinker verkligen, sa toadorren holl vi stangd. Det fanns en dusch dar inne ocksa, men inget handfat. Dessutom slutade spolfunktionen fungera pa kvallen ocksa. Det gick att spola, men toaletten bara fortsatte att rinna sa for att fa den att sluta behovde man forst ta bort spolknappen och sedan stanga till ett lock som satt dar nere, bakom toaletten. Det var supermysigt att pilla dar efter varje gang man varit pa toa! Visst sa jag att vi levde i lyx?

Vi stannade i vart mysiga rum en hel natt och delade pa var underbara 120sang. Forsta dagen, efter att vi checkat in pa vart hotell hyrde vi en moppe och akte in i riktiga Nusa Dua. For att komma in dar maste man passera en gate dar det star sakerhetsvakter och kollar sa man inte har med sig nagot farligt. Efter det lyckades vi efter lite forvirrande hitta ratt vag till stranden. Vi checkade den och tog en fin strandpromenad pa en timme ungefar. Sen blev det att dra tillbaka till hotellet och kolla var omgivning, som inte var nagot speciellt. Det enda som var riktigt grymt var supermarketen som lag ett kvarter bort! Det var som att vara i en riktig mataffar igen, de hade till och med kott i liknande forpackningar som vi har hemma!! Det har jag inte sett pa tre manader. Sa vi gick runt dar och stormtrivdes, det var gryymt att vara i en riktig mataffar!

Sen blev det middag och efter det ville vi till en bar och dricka ol, men det visade sig vara svarare an vi trott. Vi fragade en kille pa hotellet om barer och han tipsade oss om en som lag tio minuter bort. Vi gick dit och det var inte riktigt vad vi letat efter. Nar vi gar in sa ser vi bara korridorer med stangda dorrar och det kanns ganska fel, men jag kunde inte backa och ga darifran. Allt maste utforskas! Sa vi gick lite i korridorerna tills det kom en som jobbade dar och fragade om han kunde hjalpa oss. Det var tydligen ett kareokestalle dar man hyr ett rum var och sen bestaller man in massa ol till det rummet. De roda lamporna som lyste utanfor vissa dorrar fick mig dock att tanka pa nagot annat...

Vi hyrde inget kareoke-rum. Istallet kopte vi ol pa var alskade supermarket och satt pa balkongen pa vart hotell. Dar lyssnade vi pa svensk bra musik, drack var ol och at notter som vi ocksa kopt fran supermarketen. Det blev en fin kvall, men gatan utanfor oss var lite for trafikerad sa ibland blev det lite svart att hora varandra.

Idag hangde vi pa stranden till halv fem, sen at vi och sen blev det taxi till staden Seminyak. Vi har last om ett utestalle har som heter "The Cave" som verkar vara helt underbart bra sa vi bara maste dit! Annars verkar det vara ratt dyrt har ocksa. Det ar kannt for sin grymma shopping och sitt nattliv. Sa vi far se hur lange vi stannar!



Det regnade ratt mycket i Ulu Watu

och det fanns konstiga roda saker pa traden
pa vart hotell i Ulu Watu. 

Sen kom vi till Nusa Dua dar det fanns coola klippor dar
vattnet lekte med sig sjalvt. 

Och flog upp pa folket som stod pa andra sidan.

 
Det var ganska fint dar

Vattnet hade vackra farger!

Sett fran andra hallet

Sen kom det massa vatten pa mig

Mer vatten


Dar ute i vattnet hangde alla surfare


Lite fiskare

Vi hittade ett stalle dar man inte far ha mens

Sa har sag sjalva stallet ut.

Hittade lite mer fina stallen

Tempel som lag precis vid stranden. Kanske inte riktigt ett tempel,
men det ar typ Balis version av tempel. De kor pa
lite den lite enklare stilen.

Hittade ett fint Emergenzy Phone-hus, precis bredvid Tsunamiskylten. 
Perfekt!

Straaaaand

Fanns en javla massa sallad pa den dar stranden!

Muuums!

En madrass fanns det ocksa!

och massa fotspar.

sen sprang vi pa var nya kompis sjostjarna

Emmi inspekterar honom noga


Eftersom han tappat ett ben fick Emmi agera huvud.

:)

Promenad

Sprang pa en prickig fjaril!

Pa vag hem fran supermarketen.

Tempel i kvarteren dar vi bodde.

Samma tempel

Fin korsning i vara kvarter. De dar sma korgarna
ar typ sant de offrar till gudarna nar de ber. Och
de tander alltid rokelser i dem sa det luktar sa gott
overallt i hela stan! Det ligger sana dar sma korgar
i varje gathorn och saklart utanfor alla tempel. 

Fin liten gata

och idag var det bara strand!

Har ar vart fina rosa, mysiga rum!

Min favorit-toalett genom tiderna!

3 kommentarer:

  1. Det där badrummet såg inte mysigt ut. kan riktigt se hur illa det luktar:). Vattenbilderna är jättefina. Här är det snöigt och kallt faktiskt rätt mysigt.

    SvaraRadera
  2. Uuääh på den sista bilden!

    SvaraRadera
  3. Ett bra tips på sexleksaker intimleksaker.com
    Jag har precis köpt en underbara dildo på intimleksaker.com
    och en vaginapump på intimleksaker.se
    Har köpt Kamagra från www.intimleksaker.com
    Rekommenderar intimleksaker.com och Sextoyonlinestore.com

    SvaraRadera