måndag 9 januari 2012

Pa Gili glommer man viktiga detaljer

I tva dagar har regnet ost ner har pa Gili. Vi dricker kaffe och tar det lugnt. Men jag glomde beratta att pa Gili-oarna finns inga hundar och inga motorfordon! Sa om man vill ta sig runt ar det cykel eller hast och vagn som galler! Eller bara anvanda den gamla hederliga manniskokroppen och ga lite for en gang skull. Och om man vill mysa med djur sa hittar man sig sma sota kattungar och katter overallt! Dock ska man inte klappa de som har svans, for det ar de med kapad svans som ar vaccinerade! Glom inte det!

Imorgon lamnar vi denna vackra, underbara o med sitt kristallklara vatten for att ta oss till on Lombok. Tyvarr har de bilar dar sa det blir inte lika lugnt. Det ar en lite storre o som ligger tjugo minuter bort med bat. Planen var att bestiga vulkanen som finns pa den on som ar Indonesien nast storsta vulkan, men den planen regnade bort samtidigt som himlen oppnade sig. Det blev for blott sa man far inte komma dit langre, det ar for riskabelt. Istallet aker till sodra Lombok dar vi bestiger vagorna pa brada! 

2 kommentarer:

  1. Det ska finnas en surfskola där i Lombok driven av två svenskar. De är nog lättast att lära sig av :)
    Hade ingen aning om att de kuperar vaccinerade katter :O

    SvaraRadera
  2. Det låter s mysigt där. Bara kliva runt bland alla katter och ha det skönt. Hoppas att Lombok också är trevlig. Ni verkar ha fullt upp. Vi saknar dig här, men det vet du. Kramar i mängd.

    SvaraRadera