söndag 8 januari 2012

Pa Gili-oarna gor man ingenting och alskar det!

Vi har varit pa Gili-oarna i fem, sex dar nu och tiden bara flyger ivag. Det enda vi gor ar att ligga pa stranden, snorkla och lite festande saklart.

En dag hyrde vi cykel ocksa och cyklade runt hela on. En annan dag gick vi upp vid tolv, at frukost som vi far gratis pa hotellet, sen gick vi och la oss igen. Jag sov till fyra och vid halv sju vackte jag Emmi och vi gick ut och kakade middag. Sen kopte vi chips, godis och lask och hade filmkvall hemma pa hotellrummet, for vi har tv och dvd-spelare och massa filmer. Det var grymt! Helt underbart att bara ha en helt vanlig filmkvall och inte gora nanting alls!

Vi har traffat massa trevligt folk pa vara utekvallar ocksa och i forrgar hangde vi med en Goteborgare som hette Daniel och en chilenare som hette Eduardo. Vi dansade i regnet och hade det helt underbart! Igar hangde vi med dem igen men alla var jattetrotta sa vi kollade bara pa solnedgangen tillsammans och satt sen pa en reggaebar och lyssnade pa nagra liveband som spelade. Men det var ratt soft!

Vi hangde ocksa med var granne fran hotellet en kvall. En 35aring som hette Stewart och kom fran Skottland, men bodde i Japan sedan nio ar tillbaka och jobbade som engelsklarare. Han var valdigt ungdomlig for sin alder och holl pa att spela in en resevideo sa han intervjuade mig och Emmi om Bali och Gili-oarna.

Sen traffar man pa en javla massa randomfolk varje kvall man gar ut. Alla pratar med alla och det ar omojligt att minnas alla man traffat, men en hel del finskar och danskar ar det!

Och internet ar svindyrt och segt har borta, men idag var det regnigt sa efter att vi tagit en kaffe i regnet hade vi inget annat att gora an att satta oss vid de dyra datorerna.

Lite bilder kanske..


 




Goteborg-Daniel och Emmi dansar i regnet

Solnedgangen

Reggaebar i regnet

  
Molnigt varre

1 kommentar:

  1. Å vad det ser härligt ut. Längtar bort lite nu. Det är jobbigt att Kavve inte mår bra, att pappa reser till kKrlskrona imorgon och att jag ska börja jobba och inte känner att jag har koll. Men det ordnar sig nog om jag bara har lite tålamod. Kram

    SvaraRadera