söndag 22 januari 2012

Ulu Watu!

Var utekvall i Kuta blev ingen fest med langhariga Australienare. Den blev mycket finare an sa! Vi hangde forst pa ett ackligt klubb-stalle som hette Sky Garden. Dar fick man gratis drinkar mellan tio och elva och det var bra! Efter det drog vi till en bar som lag precis bredvid. Dar dansade vi till ett live-band hela natten lang tillsammans med tva svenska tjejer vi traffade pa Sky garden och de lokala pojkarna vi hangt med pa stranden tidigare pa kvallen. Det var en trevlig kvall! Och jag alskar att umgas med de lokala manniskorna, det ar sa annorlunda fran att umgas med vanliga turister.

Dagen efter var festnatt sa vaknade vi vid tolv och gick ut och at. Efter det gick vi tillbaka till hotellet och dackade pa sangen med oppen dorr. Vi halvsov till klockan sex da vi gick ut och kakade pizza och restaurangen vi satt pa visade film!! En vid halv atta och en vid tio. Sa vi kollade pa bada och det var sa skont att bara sitta dar och inte behova gora nagot, bara kolla och skratta, for bada filmerna var tontiga amerikanska karlekskomedier. Dagen efter det kom vi tillbaka till restaurangen och gjorde exakt samma sak, bara satt och glodde pa film. Fast innan det pa dagen hade Emmi kopt en vaska till sin brada sa hon malade lite pa den och det var typ det enda vi gjorde den dagen.

I fredags blev vara visum-forlagningar klara sa vi kunde antligen lamna Kuta och tog oss till Ulu Watu istallet. Vi trodde det skulle vara en helt underbar liten stad, men den ar lite trakig faktiskt. Allting ar for utspritt och det finns inte sa mycket att gora, om man inte surfar. Dessutom har det regnat alla tre dagar har sa ligga pa stranden ar inte heller sa fett. Sa igar akte vi runt med en moppe och checkade alla vagar. Och idag drog vi och kollade pa ett tempel, fast sjalva templet var inte sa coolt, men det sprang runt massa sota apor dar och utsikten dar omkring var helt fantastisk! Det var underbart vackert!

Efter det lilla aventyret akte vi pa ett storre aventyr. Vi letade efter tva strander som vi ville kolla pa eftersom vi inte hade nagot annat att gora. Den forsta hette "Bingin" och den var ganska latt att hitta, daremot sa behovde man kora pa en vag som var ungefar en och en halv meter bred for att komma dit och det var ganska spannande! Nar vi checkat den stranden som verkligen inte var nagot speciellt sa skulle vi hitta stranden "Dreamland". Det var betydligt svarare och vi korde runt overallt. Vi akte i sakert tjugo minuter pa en liten vag tills vi inte alls visste var vi var langre och bensinen var nastan slut. Det var nere pa det roda pa mataren sa vi vande och hittade ett stalle att tanka pa. Sen borjade vi leta efter "Dreamland" igen. Till slut kom vi fram till den, efter att ha kort over steniga och leriga vagar. Tyvarr levde stranden inte upp till sitt namn. Det var fullt med asiatiska turister och Emmi kunde inte ga ett steg utan att folk ville ta kort med henne. Vi stannade inte dar lange utan drog hem och hangde pa hotelletet istallet och sen blev det middag i solnedgangen!


Bilder ar saklart ett maste.... :)

 
Emmi ritar pa sin nykopta vaska 

Sahar reagerar jag pa Emmis malning...

Men det artar sig...

 
och da ser jag ut sahar istallet!
 
Fragile!

Emmi ar i alla fall glad!

KLART!

Kaniner i Kuta.

Stranden i Kuta med Coca-Cola-surfingbrador som Emmi fotar

Var forsta dag i Ulu Watu da vi bara korde omkring pa en moppe och
checkade alla vagar som fanns att checka. 

Vi hittade en fin overgangstalle-skylt ocksa! :D

Var favoritbacke genom tiderna.

Nat fancy hotell som jag rakade hamna pa nar jag letade toa.

Vackert som satan. Det regnade massa sa vi stannade pa
kaffepaus. 

Hittade en vag med en surfingbrada...

..och vagen var minne till Jeff Smith. Sakert nan kand surfare, vad vet jag!

Sen gick vi runt i vattengrottor!

Det var fint dar! 


Fina stallen finns det har!

Jag hittade en fin liten surfingmus!

Mer vackert!

I tempelomradet fanns mycket fina apor!

De gillar varandra!

Fin tuppkam har han odlat!

Coolaste apan nagonsin! Och missa inte plutt-apan till vanster
som forsoker klattra upp till nasta trappsteg genom att 
bita sig fast i det. 

Har var det fint!

Hit kampade jag mig genom ackel-lera helt sjalv. Emmi overgav
mig halvvags. 

Hittade det har ocksa

Och det har

Sen tog jag mig tillbaka genom leran..

Mysigt var det!

Men skorna klarade det inte hela vagen

Sa sen blev det barfota!

Teater!

 Vackert, vackert, vackert!

Hittade en Emmi igen!

Har var vi fast nar det kom en regnskur.. 

Sen kom folk som skulle be

bye, bye!

Fint, fint, fint. Ja!

Emmi chillar galet

Sen kor vi pa smavagar!

Sa har galet var det!!!! ...nastan...

Javla omojliga dreamland! 

Har hittade vi antligen Dreamland, som inte alls var nagot
Dreamland. 

Och inte fick man bada dar heller!

Var middag i solnedgangen var fin!

1 kommentar:

  1. Hinner inte läsa för att jag strax ska springa till bussen. Får ta det sen :) Bilderna however (!) är några av mina favoriter hittills! Vilka enormt vackra klippor det är :)

    SvaraRadera