tisdag 18 oktober 2011

Framme i underbart varma och skona Asien!

Efter en sjuuukt lang dag av flyg och vantan pa flygplatser for att byta flyg och sedan en lang vantan pa att de ska fixa tekniska problem med flygen sa ar vi antligen framme i Kuala Lumpur. Vi har virrat omkring pa en och samma gata for att hitta vart hostel som vi bor pa. Vi tog taxi hit for att slippa leta, men chaufforen pekade oss i helt fel riktning pa gatan och det finns inga nummer pa husen har sa vi hade inte en chans att hitta ratt. Och alla vi fragade kunde antingen inte engelska, eller sa visste de inte ens vad gatan vi stod pa hette (fast det var samma gata som vi fragade efter, alltsa den dar vart hostel lag) eller sa forklarade de helt fel vag for oss. Sa ja, vi har virrat omkring och varit helt lost i Kuala Lumpur, men det hor till, allt ska inte losa sig direkt!

Nu ar vi i alla fall har, vi har duschat och sedan tagit en ol pa en reggae-bar som ligger runt hornet. Livet ar bra och man kan ga i shorts och linne fast klockan ar ett pa natten. Det ar sa grymt!!!!

4 kommentarer:

  1. Det vill jag också gå i kortbyxor och linne. Här är det stövlar och regnkläder som gäller. Det har ösregnat nästan hela dagen. Är bara väldigt mycket avundsjuk på er i värmen. Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, fan vad underbart! Rätt så avundsjuk nu va. Saknar dig. Pusspuss

    SvaraRadera
  3. Take care, what's next?

    / Emmis pappa

    SvaraRadera
  4. NAAAAAJS!!!!!!!!!!

    SvaraRadera